We are looking for a

Orderpicker

Published on:

Hou je van barbecueën en wil jij werken in een dynamische werkomgeving en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Wij zijn producent van onder andere het OFYR kookapparaat, de nieuwe kooksensatie voor gezamenlijk buiten koken. Door groei zoeken wij extra order pickers, aangezien OFYR momenteel in meer dan 70 landen actief is. Bij ons pick je geen alledaagse kleine producten, maar high end kookunits. Door de aanwezige systemen en materieel proberen we het orderpicken zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wat ga je doen?

In het magazijn zorg je ervoor dat de vrachtwagens, die naar grote en kleine events door heel Europa vertrekken, compleet en vakkundig geladen zijn én natuurlijk dat ze met de juiste spullen op weg gaan.

Je bewaakt samen met je collega’s de kwaliteit en draagt eraan bij dat onze klanten de juiste spullen op tijd én in perfecte staat ontvangen. Kortom, je staat aan de basis van een succesvolle levering!

Functievereisten

  • Handig zijn, van aanpakken weten en precies kunnen werken
  • Ervaring in orderpicken is een pré
  • Je werkt graag in teamverband
  • Beheersing van de Nederlands en/of Engelse taal
  • Een geldig heftruckcertificaat is een pré

Wij bieden je

Een boeiende en veelzijdige fulltime functie in een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Salariëring is marktconform, gebaseerd op ervaring en verantwoordelijkheid. Werktijden in dagdienst maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00, in het hoogseizoen kan daar in overleg wel eens een zaterdag bijkomen.

INTERESTED?

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Bram de Feijter tel. +31 (0)165 74 31 10, direct solliciteren kan ook door je motivatiebrief en CV naar bf@ofyr.com te mailen.

Contact
Bram de Feijter
bf@ofyr.com
+31 (0)165 74 31 10

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.